Verkkosivujen uudistaminen

Mikään ei kestä ikuistestiVerkkosivua tulee uudistaa jatkuvasti

Siinä missä auto menetää 20% arvostaan samalla hetkellä kun se ajetaan liikkeestä ulos, verkkosivu alkaa vanhentua välittömästi julkaisemisen jälkeen. Maailma elää jatkuvassa muutoksessa ja tämä näkyy myös verkkosivuissa. Eilisen trendi on tämän päivän vitsi. Teknologia vanhenee, hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet muuttuvat, brändi jalostuu, kohdeyleisö muuttuu. Joskus sivusto voi olla alunperinkin huonosti suunnitteltu. Olipa syy sitten mikä tahansa, verkkosivua tulisi uudistaa vähintään 3-4 vuoden välein.

Kestävillä ratkaisulla pidempää ikää

Verkkosivua uudistaessa on hyvä ottaa nykyhetken lisäksi huomioon myös tulevaisuus. Me Mymlenillä pyrimme käyttämään ajattomia suunnitteluratkaisuja ja välttämään trendien perässä juoksemista. Rakennamme sivut huolellisesti ja käytämme ensisijaisesti vain ylläpidettyjä lisäosia lisätoiminnallisuuksissa. Pyrimme myös huomioimaan saavutettavuuden ja painotamme suunnittelussa yksinkertaista ja selkeää käyttöliittymää.

Verkkosivujen uudistaminenVerkkosivujen uudistaminen

Uudistimme Animalia-median ulkoasun.

Haluaisin teidät uudistamaan sivuni

Sehän onnistuu. Mikäli sinulla on suunnitelmissa uudistaa verkkokauppaasi tai verkkosivustoasi, annamme mielellämme toteutuksesta tarjouksen joko:

Puhelimella: 0400 473630
Viestillä: [email protected]

Miksi valita Mymlen kumppaniksi?

Verkkosivujen uudistaminen on meidän lempipuuhaa. Me myös tiedämme mitä teemme. Lähtihän koko meidän liiketoimintamme nimenomaan verkkosivujen uudistamisesta.

Meidän missiomme on tehdä internetistä kauniimpi ja responsiivisempi paikka sivu kerrallaan. Voisi siis sanoa, että on suorastaan ilomme päästä auttamaan.

Verkkosivujen uudistaminen muistuttaa paljon asunnon pintaremontointia. Kuten remontoinnissa, niin myös verkkosivuissa, pieni investointi tuo pitkän ilon, sekä arvonnousun että käyttömukavuuden tiimoilta.