Verkkokauppa

Verkkokaupasta kasvuaOn aika siirtyä verkkoon

Jo pidemmän aikaa vallalla ollut trendi näyttää kivijalkakaupan hiljentyvän siinä missä ihmiset ja sen myötä myös ostaminen keskittyy kokoajan enemmän ja enemmän verkkoon. Onkin sanottu, että oikea aika alkaa pyörittää verkkokauppaa oli jo muutama vuosi sitten, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä etteikö verkkokauppaa edelleen kannattaisi perustaa. Päin vastoin, ei olisi liikaa ennustaa vähintäänkin epävarmaa tulevaisuutta yritykselle, jolla ei ole minkäänlaista digitaalista myyntikanavaa.

MyCashflow-verkkokauppa

Verkkokauppa-alustoja on monia ja niissä kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Me luotamme verkkokaupoissamme kotimaiseen MyCashflow-alustaan, joka on paitsi suosituin kotimainen verkkokauppa-alusta, mutta myös moderni, nopea ja intuitiivinen. Sanottakoon myös, että meidän asiakasprojekteista vastaava Jukka Lahtinen oli MyCashflow’lla töissä 2 vuotta ennen Mymleniä, jonka takia meillä on poikkeuksellisen hyvät välit ja luotto sinne suuntaan.

Verkkokauppa yritykselleVerkkokauppa yritykselle

Toteutimme Animalian MyCashflow-kaupan.

Haluaisin tilata verkkokaupan teiltä

Sehän onnistuu. Mikäli sinulla on haussa verkkokauppa yritykselle tai ulkoasun uusiminen, annamme mielellämme toteutuksesta tarjouksen joko:

Puhelimella: 0400 473630
Viestillä: [email protected]

Miksi valita Mymlen kumppaniksi?

Verkkokauppojen suunnittelu ja toteuttaminen on meidän lempipuuhaa. Me myös tiedämme mitä teemme. Verkkokauppojen tekeminen poikkeaa aika paljon tavallisista verkkosivuista, jonka takia ne ovat erityisen mielenkiintoisia.

Hyvällä verkkokauppatekijällä on käsitys näyttävän ulkoasun lisäksi myös konversio-optimoinnista, hakukoneoptimoinnista, sekä toki nopeusoptimoinnista ja responsiivisesta suunnittelusta.

Meillä on jo neljän vuoden kokemus verkkokaupoista, jonka aikana olemme rakentaneet ja suunnitelleet ulkoasuja jo kymmenille suomalaisille verkkokaupoille.

Olemme myös sertifioituja MyCashflow-ammattilaisia. Lue täältä mitä muuta osaamme.