Ulkoasun suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehtyKaikki alkaa rautalangasta

Ulkoasun suunnittelu on tärkeä osa verkkosivuprojektia. Mikäli verkkosivu toteutetaan ilman suunnitelmaa, on todennäköistä että jokin unohtuu, jotain ei osata huomioida tai että ulkoasu ja käyttöliittymä päätyvät olemaan lopullisella sivustolla juuri siltä mitä ovat – juosten kustuja (pahoittelemme ilmaisua). 

Yhtenäinen ja kaunis lopputulos

Hyvä suunnittelu koostuu rautalankamallista, raa’asta hahmostelmasta, jossa ei ole kuvia, värejä tai edes typografiaa, vaan ainoastaan elementit ja niiden interaktiot. Tällä voidaan varmistua, että sivusta tulee käytettävä ja kaikki oleellinen on siellä missä kuuluu. Rautalankamallin lisäksi hyvä suunnitelma pitää sisällään mm. millaisia komponentteja sivulla käytetään, mitä typografioita, mitkä värit ja kuinka tiivisti. Käytännössä hyvällä suunnitelmalla voidaan varmistaa kaksi asiaa: Ensinnäkin, että kaikki näyttää hyvältä ja tarkoituksen mukaiselta ja toiseksi, että kaikki sivuston sivut ovat yhtenäisellä linjalla toteutettuja. 

Ulkoasun suunnittelu

Ulkoasun suunnitteluUlkoasun suunnittelu

Haluaisin teidät suunnitteluavuksi

Sehän onnistuu. Mikäli sinulla on jo toteuttaja sivustollesi, mutta tarvitset apua suunnittelussa, annamme mielellämme toteutuksesta tarjouksen joko:

Puhelimella: 0400 473630
Viestillä: [email protected]

Miksi valita Mymlen kumppaniksi?

Ulkoasun suunnittelu on meidän lempipuuhaa. Me myös tiedämme mitä teemme. Me olemme tunnettuja siitä, että saamme asiat näyttämään hyvältä ja toimimaan intuitiivisesti.

Hyvä ulkoasu on yhdistelmä mietittyä käyttöliittymää, sekä keskenään hyvin toimivia komponentteja, typografiaa, sekä värimaailmaa, jotka yhdessä muodostavat ulkoasun. 

Me heräsimme ulkoasun suunnittelun tärkeyteen vasta kymmenien toteutettujen projektien jälkeen ja olemme huomanneet, että hyvällä suunnittelulla on nykyään alati kasvava rooli kaikissa töissämme.