MyCashflow teemat & ulkoasut

Näytä hyvältä, myy enemmänAmmattimainen MyCashflow-ulkoasu

MyCashflow on paitsi suosituin kotimainen verkkokauppa-alusta, mutta myös moderni, nopea ja intuitiivinen. Sen takia se on täydellinen koti suomalaiselle verkkokaupalle, oli markkina-alueena sitten vain Suomi tai koko maailma. Hyvän alustan kanssa tarvitset kuitenkin ammattimaisen ulkoasun, ja kuka sen parempi toteuttamaan kuin meidän asiakasprojekteista vastaava Jukka Lahtinen, joka oli MyCashflow’n projektitiimissä töissä 2 vuotta.

Hieno ulkoasu lisää luotettavuutta

MyCashflow teemat tuovat kaupallesi luotettavuutta, mutta eivät välttämättä lisämyyntiä. Ainakaan toistaiseksi ulkoasun päivittämisen ja konversion välille ei ole löydetty korrelaatiota. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ostopäätös harvoin on kiinni kaupan ulkoasusta. Enemmän ostopäätökseen vaikuttaa hinta, ostoputki ja luotettavuus. Rumakin kauppa voi olla luotettava, mutta ensisijaisesti luotettavuus johtuu hyvästä brändistä. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole vielä tunnettua brändiä, on luotettavuutta etsittävä muualta. Hieno ulkoasu on hyvä paikka aloittaa. 

Mymlenin toteuttama MyCasfhlow-teema

MyCashflow teemat & ulkoasutToteutimme Mattocenterin MyCashflow-kaupan.

Haluaisin tilata ulkoasun teiltä

Sehän onnistuu. Mikäli sinulla on haussa ulkoasu tai teema MyCashflow-kauppaasi, tai avaimet käteen verkkokauppa, annamme mielellämme toteutuksesta tarjouksen joko:

Puhelimella: 0400 473630
Viestillä: [email protected]

Miksi valita Mymlen kumppaniksi?

Verkkokauppojen suunnittelu ja toteuttaminen on meidän lempipuuhaa. Me myös tiedämme mitä teemme. Verkkokauppojen tekeminen poikkeaa aika paljon tavallisista verkkosivuista, jonka takia ne ovat erityisen mielenkiintoisia.

Hyvällä verkkokauppatekijällä on käsitys näyttävän ulkoasun lisäksi myös konversio-optimoinnista, hakukoneoptimoinnista, sekä toki nopeusoptimoinnista ja responsiivisesta suunnittelusta.

Meillä on jo neljän vuoden kokemus verkkokaupoista, jonka aikana olemme rakentaneet ja suunnitelleet ulkoasuja jo kymmenille suomalaisille verkkokaupoille.

Olemme myös sertifioituja MyCashflow-ammattilaisia. Lue täältä mitä muuta osaamme.