Mymlen viralliseksi MyCashflow-kumppaniksi

Mikä on MyCashflow, saatat kysyä. No, se on Suomen suosituin kotimainen verkkokauppa-alusta. Se on nopea, edullinen, intuitiivinen, helppokäyttöinen ja luotettava. Se on ominaisuuksiltaan ja toiminnallisuuksiltaan itseasiassa vertailukelpoinen maailman suurimpien verkkokauppa-alustatoimittajien kanssa. Tämä on ihme, koska MyCashflow on pieni kajaanilainen, täysin perustajiensa omistama yritys.

Kauppiailta kauppiaille

MyCashflow ei toki ole täydellinen. Koska se on pieni ja suomalainen, sille ei ole tarjolla läheskään samalla mitalla toiminnallisuuksia ja laajennuksia, kuin edellä mainituille maailman suurimmille alustoille. Sen asiakastyyvyväisyys on kuitenkin tästä huolimatta erinomainen ja siellä kuunnellaan asiakkaiden toiveita. Itseasiassa uusien toiminnallisuuksien kehittämistä tehdään pitkälti asiakkaiden toiveiden perusteella.

Me Mymlenillä uskomme MyCashflow’n erinomaisuuteen.

Siinä missä MyCashflow’lla on ehkä vähemmän toiminnallisuuksia kuin maailman suurimmilla alustoilla, sen toiminnallisuudet on aina tehty suomalaisen verkkokauppiaan tarpeet edellä. Alustasta löytyy siis pitkälti kaikki mitä suomalainen verkkokauppias tarvitsee menestyäkseen kotimaassa ja kansainvälisessä kaupassa. Siellä myös ymmärretään suomalaista verkkokauppiasta, sen työntekijät ovat aktiivisia Facebookin Verkkokauppiaat-ryhmässä ja yrityksen perustajat ovat entisiä verkkokauppiaita itsekin.

Mymleniltä MyCashflow-kauppa?

Ajan myötä yksi ongelma on kuitenkin noussut esiin: Tekijöitä on ollut Suomessa kovin vähän. Suurin osa digitoimistoista tekee kauppoja joko WooCommercelle, tai Shopifylle. Se on ymmärrettävää, sillä WooCommercelle tehdessä projektit ovat usein täysin kustomia ja kymmenien tuhansien hintaisia. Shopifylla taas on erinomainen brändi, piilaakson pöhinä ja iso rahoitus. Shopify on uusi, ihmeellinen ja trendikäs. Molemmat alustat ovat hyviä, mutta eivät välttämättä suomalaiselle verkkokaupalle parhaita mahdollisia.

Me Mymlenillä uskomme MyCashflow’n erinomaisuuteen. Pitkälti johtuen siitä, että näemme jatkuvasti miten kunnianhimoisesti siellä suhtaudutaan alustan kehittämiseen. Emme ole toistaiseksi kokeneet tarvetta tehdä verkkokauppoja muille alustoille, sillä tällä alustalla saamme tehtyä juuri sellaisia kauppoja kuin haluamme, eli hienoja, nopeita ja hyvin toimivia. Lisäksi ulkoasun tekeminen on helppoa. Helpompaa kuin esimerkiksi WooCommercelle. MyCashflow-ulkoasu koostuu HTML-, CSS- (tai SASS) ja JavaScript -tiedostoista, jotka osaavissa käsissä taipuvat ihan millaiseksi kaupaksi tahansa.

Ulkoasu MyCashflow

Tekijöitä on vielä tätä kirjoittaessa vähän ja hyvän tekijän löytäminen voi olla vaikeaa. Virallisena kumppanina me kuitenkin lupaamme toteuttaa verkkokauppasi aina laadukkaasti, edullisesti, toiveidesi mukaisesti, nopealla aikataululla ja tyytyväisyystakuulla. Teemme tarvittaessa myös avaimet käteen verkkokauppoja.

Valitessasi meidät saat kaupan päälle käyttöösi meidän osaamisemme verkkokaupan saralta projektin ajaksi. Voimme luvata, että se on rahan arvoinen etu, varsinkin jos olet aloitteleva kauppias.

Kerro kaverillesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest