Mymlen toi Elementor Meetupit Suomeen

Hyviä uutisia Suomen kansalaiset ja ennen kaikkea helsinkiläiset WordPress-käyttäjät! Helmikuussa 2020 Helsingistä tuli maailman pohjoisin kaupunki, jossa järjestetään Elementor Meetupeja. Meetupeja järjestetään tällä hetkellä noin 50 kaupungissa ympäri maailmaa ja luku kasvaa koko ajan.

Mikä on Elementor?

  • Vuonna 2016 kehitetty WordPress-sivustojen suunnittelutyökalu
  • Mahdollistaa mm. teemakehityksen visuaalisen editorin kautta
  • 5 miljoonalla aktiivisella asennuksella yksi WordPressin suosituimmista ja käytetyimmistä lisäosista.
  • 60 000+ ihmisen aktiivinen Facebook-yhteisö
  • Noin 50 paikallisjaostoa, jotka järjestävät kokoontumisia käyttäjille

Me Mymlenillä olemme käyttäneet Elementoria osana työkalupakkiamme jo vuodesta 2017 lähtien. Kun Elementorilla alettiin etsiä aktiiveja järjestämään Meetupeja, ilmaisimme heille kiinnostuksen alkaa vetää Helsingissä toimintaa. Pian löysimmekin itsemme videopalaverista Tel Avivin HQ:n kanssa.

Kokoontumisissa kaikki ovat tervetulleita

Meidän kokemuksen perusteella Suomessa on alusta asti ollut paljon Elementorin käyttäjiä, muttei juurikaan foorumia missä olisi saanut keskustella ja intoilla vapaasti ilman WordPress-kehittäjien tuomitsevia katseita. Halusimme tarjota käyttäjille paikan, jossa he voivat oppia ja opettaa, jakaa ja vastaanottaa. Paikan ja keskusteluympäristön, jossa ei arvostella tai odoteta mitään, vaan kaikki voivat tulla sellaisina kuin ovat, sillä lähtötasolla kun ovat.

Kokoontumisia on ollut tätä kirjoittaessa kahdesti, kerran livenä Keskuskirjasto Oodissa ja kerran virtuaalisesti Covid-19 -poikkeustilan takia. Kokoontumisia tullaan järjestämään aktiivisesti n. kuukauden välein tulevaisuudessa. Meetuppien lisäksi on olemassa myös Facebook-ryhmä ja kanava osana WordPress Finland Slack-yhteisöä.

Olitpa sitten pitkän WordPress-käyttäjä, tai ensimmäisestä sivustosta haaveileva vasta-alkaja: Tervetuloa mukaan!

Kerro kaverillesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest